Hangosítás

Rendezvények kül- és beltéri hangosítása teljes hang- és fénytechnikával.

Céges rendezvény

Évforduló? Karácsony? Bemutató? Előadás? Gond szokott lenni a hangosítás? Besipol-Gerjed-Recseg? ... Minőségi, kis helyigényű, igényes hangosítás a megoldás, amelyhez akár hangtechnikus is igényelhető.

Falunap

Kontroll hangfalra, vezeték nélküli mikrofonokra, dobhangosításra is szükség van? ... Falunapok komplett hangosítása a fellépőkkel történő egyeztetéseknek megfelelően, akár konferálói tevéknyeség a program hangulatos levezénylése érdekében.

Civil esemény

Csak hangfal, meg egy mikorfonra lenne szükség, vagy inkább NAGY-ban gondolkodik? ... Minden igényre fel vagyok készülve!: a hordozható hangfal és vezeték nélküli mikrofon párostól a több kW-os hangtechnikát igénylő rendezvényig.

Kültér

Nagy tömegre számít, vagy nagy területen lenne a rendezvény? ... A megfelelő hangerő biztosítása mellett a hangfalak elhelyezésére is odafigyelek az optimális hangzás érdekében. Igény esetén sátrat is biztosítok.

Beltér

Igényes, kis méretű, minőségi hangzást szeretne kis helyigénnyel? Szükséges hangulatvilágítás? .... A kompakt, aktív, minőségi hangalaknak és a komplett fényállványoknak köszönhetően biztosan Ön is elégedett lesz a hangosítással.

Kietlen puszta

Nincs áram a környéken? ... Kisebb hangerő esetében rendelkezem akkumulátorról is üzemeltethető hangtechnikával. Nagy hangerőhöz és fénytechnikához agregátorral biztosítom a megfelelő áramigényt.

Ár

Mivel elég összetett a hangosítási tevékenység, ezért
irányadónak egy délutáni komplett hangosítás ára
35 000 Ft + ÁFA.

Miért válasszon engem?

Gyorsan és pontosan dolgozom

Minőségi berendezéseket használok

Egyeztetett színpadterv alapján készülök

Konferálói szolgáltatást is biztosítok

A cég és személyem is leinformálható

Az árak kedvezőek és átláthatóak

Mint minden weboldal, a pcdj.hu is sütiket használ, mely a weblap zavartalan működéséhez elengedhetetlen. Az Elfogadom gomb megnyomásával elfogadja Az adatvédelmi és jogi nyiltkozatban foglaltakat!

0
Megosztva