Hálózatépítés

Struktúrált hálózat tervezése, kivitelezése
vezetékes és/vagy vezeték nélküli technológiával.

Otthoni felhasználók

Gond van a wifi-vel? Nem csatlakozik a telefon? Kábelezni kellene? Megfelelő router-t (internet szétosztót) ajánlok (amennyiben még nincs) és az igényekhez szabott beállítások után nem lehet gond több eszköz csatlakoztatása sem. A kábelezés lehetősége is adott természetesen!

Kis- és középvállakozások

Nem elég erős a wifi? Nincs elég csatlakozás a gépek számára? Nem megy a nyomtatás minden gépről? Kevés gépes, szerver nélküli vállalkozások esetében is megoldható a központosítás, a struktúrált hálózat kiépítése, tesztelése. A vezetékes és vezeték nélküli technológiát optimálisan ötvözve költséghatékony megoldást tudok ajánlani az igényeknek megfelelően.

Nagyvállalatok

Gond van a hálózattal? Kevés a csatlakozási pont? Megbízható, biztonságos technológiát / eszközöket szeretne? Sturktúrált hálózatok tervezése, építése, tesztelése során minden egyes végpont mérése jegyzőkönyvezésre kerül, a hálózati rajzot a megvalósítási tanúsítvánnyal a cég rendelkezésére bocsátom. Az igényeknek megfelelő eszközök használatára teszek javaslatot Cisco, MikroTik és Ubiquiti márkák előtérbe helyezésével.

Árak

Wifi beállítása, költöztetése, otthoni hálózat kialakítása: 5 000 Ft-tól + ÁFA
Hálózat tesztelése, hibakeresés: 20 000 Ft-tól + ÁFA
Komplett hálózat tervezése, kivitelezése: 50 000 Ft-tól + ÁFA
Konkrét árat az igények ismerete, és az épület(ek) felmérését követően tudok adni!

Miért válasszon engem?

Gyorsan és pontosan dolgozom

Az elvégzett munkára garanciát vállalok

Érthetően beszélek az informatikáról

A cég és személyem is leinformálható

Az árak kedvezőek és átláthatóak

Akár házhoz is megyek

Mint minden weboldal, a pcdj.hu is sütiket használ, mely a weblap zavartalan működéséhez elengedhetetlen. Az Elfogadom gomb megnyomásával elfogadja Az adatvédelmi és jogi nyiltkozatban foglaltakat!

0
Megosztva