Szervíz

Vállalom számítógépek hardveres és szoftveres javítását, netbookok, notebookok, laptopok karbantartását.

Gyakran lefagy

Számítógépe használat közben megáll, nem mozdul az egér, nem tudja bezárni az ablakot ... Ez általában memória hibára utal, de előfordul, hogy a merevlemez, vagy az alaplap hibásodott meg. 

El sem indul

Bekapcsolást követően sípol, nem ad képet a monitor, még búgó hangot sem hallani ... Tápegység, alaplap és memória vizsgálat a legkézenfekvőbb, de a VGA kártyát és a monitort is ellenőrizni kell.

Újraindul

Használat közben újraindul. Elképzelhető, hogy a hűtőventilátor hibásodott meg (vagy csak tisztításra szorul), memória kezelési és merevlemez hibára is utalhat. Ritkán az alaplapot is ellenőrizni kell.

Nagyon lassú

Akadozik az egér, lassan tölt be a gép, perceket kell várni a programok indulására ... A számítógép lehet, hogy túl sok programot futtat a háttérben, több vírusirtó található a készüléken, kevés a memória, vírusos.

Kevés a hely

Kevés a hely a C: meghajtón, nem futnak le a frissítések ... Általában régi, használaton kívüli programok, fájlok törlésével; partícionálással megoldható a probléma. Szokás az ideiglenes fájlok felkutatása, törlése.

Programhiba

Nem indul bizonyos program, fel sem lehet telepíteni, indulás után nem lehet benne dolgozni ... A probléma megoldása összetett. Meg kell vizsgálni a kompatibilitási tényezőket, az esetleges előző verziókat, a vírusirtó beállításait stb.

Ár

Mivel elég összetett a szerviz tevékenység, így itt óradíjban kerül megállapításra a javítási díj, mely:
9 600 Ft/óra + ÁFA.

Számlázás 30 perces időközökkel történik.

Miért válasszon engem?

Gyorsan és pontosan dolgozom

Az elvégzett munkára garanciát vállalok

Érthetően beszélek az informatikáról

A cég és személyem is leinformálható

Az árak kedvezőek és átláthatóak

Akár házhoz is megyek

Mint minden weboldal, a pcdj.hu is sütiket használ, mely a weblap zavartalan működéséhez elengedhetetlen. Az Elfogadom gomb megnyomásával elfogadja Az adatvédelmi és jogi nyiltkozatban foglaltakat!

0
Megosztva