Vírusirtás

Fertőzött gépek, hálózatok vírusirtása;
megelőzési terv készítése.

Megelőzés

Még nincs vírusirtó a készülékén? Minden esetben elmondható, hogy a megelőzés költséghatékonyabb, mint az utólagos vírusirtás! Otthoni/céges felhasználóknak is léteznek ingyenes/megfizethető vírusvédelmi megoldások. Telepítést követően a beállításokra is nagy hangsúlyt fektetek.

Frissítés

Feltelepített vírusirtó van, de mégis belassult a gép. A vírusirtókat nem csak fel kell telepíteni, de célszerű az adott gép operációs rendszeréhez, programjaihoz igazítva testre szabni. A frissítések időközét, újabb programverziókat is illik ellenőrizni.

Fertőzött gép

Lassú a számítógép, kéretlen reklámok ugranak fel. Valószínűleg fertőzött a számítógép! Korszerű vírusirtó programok segítségével - a gép saját operációs rendszerét nem elindítva - a teljes merevlemez átvizsgálásra kerül, a talált vírusokat eltávolítjuk, majd az operációs rendszert teszteljük.

Árak

Vírusirtó ajánlása, beszerzése, telepítése: 5 000 Ft/gép + ÁFA
+ választott vírusirtó/védelem beszerzési ára
Meglévő vírusirtó(k) vizsgálata, beállítása, frissítése: 7 000 Ft/gép + ÁFA
Vírusirtás: 8 000 Ft/géptől + ÁFA

Miért válasszon engem?

Gyorsan és pontosan dolgozom

Az elvégzett munkára garanciát vállalok

Érthetően beszélek az informatikáról

A cég és személyem is leinformálható

Az árak kedvezőek és átláthatóak

Akár házhoz is megyek

Mint minden weboldal, a pcdj.hu is sütiket használ, mely a weblap zavartalan működéséhez elengedhetetlen. Az Elfogadom gomb megnyomásával elfogadja Az adatvédelmi és jogi nyiltkozatban foglaltakat!

0
Megosztva