Weblap készítés

Dinamikus, cms alapú,
google optimalizált weblapok készítése.

Dinamikus?

Programokat, scripteket tartalmazó oldal, mely a megjelenítendő adatokat adatbázisból veszi. Miért jó ez? Gyorsan betöltődő weblap érhető el vele, kinézete az igényeknek megfelelően testre szabható; mozgó, lendületes weboldalt érhetünk el vele.

CMS alapú?

Tartalommenedzsment-rendszer, melynek a lényege, hogy a beállítást követően az adminisztrációs feladatok (frissítések, weboldalon található adatok módosítása, bővítése) informatikai szakértelem nélkül is egyszerűen elvégezhető.

Google optimalizált?

Általában a felhasználók legnagyobb többsége a google keresőjét használja, ha valamit meg akar találni az interneten. Az optimalizálás szükséges, hogy minél jobb helyezést érjen el az adott oldal, így dobogós helyen jelenhet meg a weboldal.

Árak

Weboldal készítése: 150 000 Ft-tól + ÁFA
Kérjen üzletére, tevékenységére szabott (iskolák, óvodák számára kedvezményes lehetőségek!) árajánlatomat, melyben minden rendelhető modul leírással, árral szerepel, és Ön dönti el, hogy mire van szüksége.

Referenciák

Sárvári Kutyasuli

Sárvár

Vasi Pázsit Kft.

Sárvár

Kanchana Thai Masszázs

Budapest

AlpenKlub Sport Panzió

Vordenberg

Miért válasszon engem?

Gyorsan és pontosan dolgozom

Az elvégzett munkára garanciát vállalok

Érthetően beszélek az informatikáról

A cég és személyem is leinformálható

Az árak kedvezőek és átláthatóak

Akár házhoz is megyek

Mint minden weboldal, a pcdj.hu is sütiket használ, mely a weblap zavartalan működéséhez elengedhetetlen. Az Elfogadom gomb megnyomásával elfogadja Az adatvédelmi és jogi nyiltkozatban foglaltakat!

0
Megosztva