Skip to main content
  • Szolgáltatók

    Partnerek

    Szolgáltatók gyűjteménye
  • Szolgáltatók

    Partnerek

    Szolgáltatók

Akikkel érdemes együtt dolgozni!

Vas Vármegye területén található helyszínek és szolgáltatók vannak összegyűjtve, akiket szívből ajánlok.

Ó-Ebergényi Kastélyszálló

Ó-Ebergényi Kastélyszálló

Vasszécseny

A 16. században épült Ó-Ebergényi kastély a magyar barokk egyik legszebb épülete Vas megyében.
"A" kategóriás műemlék, melyben kiemelkedő értéket képvisel Nyugat-Magyarország egyik legszebb, restaurált díszterme.

Új Ebergnyi Kastélyszálló

Új Ebergnyi Kastélyszálló

Vasszécseny

Szombathelytől csupán pár kilóméterre található Magyarország egyik legszebb, copf stílusú, műemlék kastélya. Az Új-Ebergényi Katélyszálló két emeletes modern, ugyanakkor bájos, vintage elemekkel diszített termekkel és 22 szobával (46 férőhely) várja az idelátogató vendégeket. A klasszikus szépségű díszterem és nagyterem, illetve a kastélyt körülvevő mesés park csodás helyszínül szolgál rendezvények, csapatépítők lebonyolításához.

Park Inn by Radisson Resort & Spa Hotel

Park Inn by Radisson Resort & Spa Hotel

Sárvár

Profi szervezéssel, minőségi vendéglátással és zökkenőmentes lebonyolítással varázsolják különlegessé a nagy napot a szállodában. Exkluzív környezet, egyedülálló programok, meghitt pillanatok: minden részletre ügyelnek, hogy az esküvő tökéletes legyen.

Spirit Hotel Thermal Spa*****

Spirit Hotel Thermal Spa*****

Sárvár

Az egyik legszebb pillanat az életben, amikor összeköthetjük az életünket választottunkkal. Ehhez a Spirit Hotel egy igazán elegáns hátteret biztosít, ahol a nagy nap csak Önökről szól, és teljes mértékben átélhetik érzelmeiket. Mi levesszük a válláról a terheket: gondosan megtervezzük és kivitelezzük a feledhetetlen élményt. Hogy minden pillanat történetté váljon! 

Caramell Hotel Premium Resort

Caramell Hotel Premium Resort

Bük

A hotel változatos rendezvényhelyszínei, a hangulatos földszinti-, és tetőteraszai, a romantikus kerengővel körülvett japánkertje, a szűkkörű esküvők és a szabadtéri esketés ideális helyszínei. A kényelmesen berendezett előterek, pihenősarkok, a harmonikusan kialakított fény- és hangviszonyok kiegészítve a szálloda egyéb kényeztető szolgáltatásaival egyedi élménnyé teszik a nagy napot.

Greenfield Hotel Golf & Spa

Greenfield Hotel Golf & Spa

Bük

Páratlan helyszín, gyönyörű környezet A tökéletes naphoz! A szálloda egyedülálló lehetőséget biztosít, hogy a Nagy Nap olyan legyen, ahogy azt mindenki megálmodta!